Bezoekers Op De Website
Hoe Vind U De Website
  
Laat Even U Mening Weten 

Mini Poll Bizonteam

Internet Radio Uit Zending

Radio RDS Uitzending

Wie Draait Er Momenteel

Welke Artiesten Draaien Wij

Beste Gebruikers  Van De Chatbox  

U bent altijd welkom op onze chatbox, Alleen gelden hier wel wat huis regels.Die u naar moet komen als gebruiker van de chatbox.Zo willen wij de chatbox leuk en gezelig houden. Zodat iedreen gezelig met elkaar kan chatten,De chatbox inlogsysteem heb ik momenteel uit gezet, Omdat ik van mening bent dat we het met elkaar moeten doen.Huis Regels Zijn..:  

 ( Niet  Vloeken)(Niet Schelden)(Niet Dubbel Inlogen)(Geen Ruzie Maken  )  Geen  Reclame Eigen WEBSITE  Gebruiken In De chatbox.!

Hou  u zich aan de huis regels, Dan hoef er niemand geblockt te worden,En Kan er gewoon gezelig met elkaar ge chat Worden

Bij overtreding huis regels, Krijgt u 3x een waarschuwing, Van de webmaster, Gaat u door. Krijgt u gelijk een blocking op u IP Adres & account naam. En dan is het afgelopen met de dolle pret... U bent dan voor goed en altijd geblockt op de chatbox van Bizonteam.

Voor de kinderachtige mede Hobbyisten.U IP Adres Word elke keer op nieuw in de blocking lijst geplaats,Zo dat change ip addres geen ZIN heeft...